Ny bild på mig!

Hej!

Här kommer det en ny bild på mig! Jag tyckte det kunde behövas ^^Håret
: När jag fixar mitt hår använder jag mig bara av Go2Be Sparkling hairspray och TREsemmé Volium & Lift Hairspray. Mer behöver jag inte får att bara få det fluffigt. varför dra på något ordentligt som en del toppbloggare gör så det bara räcker med en eller två sprayer?
Lägg luggen snett över ansiktet så ser man snyggare ut x) Enklast är det att lägga luggen på sned är om den är klippt så.

Ansiktet
: Först så smetar jag ut med lite mouse för att få huden jämn och fin. Se till att smeta upp lite över hårey (detta kommer inte att synas) bara för att se till att du inte får en "rand" runt huvudet. Efter det smetar jag över med puder för att jämna till det ännu mer.
Därefter så tar jag ögonskugga, idag valde jag en ljusblå fin färg och ta sen mascara som sist. Man väljer själv att antingen ta en gång på båda ögonen eller två ggr. Jag föredrar två ggr så jag vet att det täcker helt.
Efter det får du räkna sig själv som klar eller om du väljer ta en eller två saker till. Jag använder mig av ljusa och super fina läppstifter (ganska så dåliga då de försvinner allt för snabbt) och smetar på försiktigt så det inte kladdar, sist men inte minst tar jag mig till parfym.

Älskar Avril Laving Black star, den får en att lukta friskt!Svar;

Joo, det gjorde jag :)

2010-09-11 | 12:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo