"Måste vara 1 som bestämmer! Inte 5 stycken!

Sa min pappa igår då jag stod utanför lägenheten bredvid Rödakorset och pratade med tre pensionärer som tyckte Lissie blivit stor och berömde mig för att jag hade sådan pli på henne x)

Haha pappa gillade inte att jag stod där och pratade med dem medan Lissie snällt, satt (la sig ner sen på marken), bredvid mig och väntade på at vi skulle gå.
Men jag menar, hallå? Börjar folk prata med en, man fnyssar inte åt dem, går därifrån och sen låtsas inte om dem, det gör man inte!
Men ganska så tydligt såg det ju ut som så att pappa kanske skulle göra det. Han stannar inte och pratar om de börjar prata med en. Utan han total ignorerar dem och går... skulle nog vara så...!

Haha ja ni... sen kom den stöten som rubriken säger: "Det måste vara en som bestämmer inte fem stycken här hemma" säger han då Lissie kommer springande efter Aca som hoppas upp på vardagsrums bordet för att komma undan. Lissie strax efter (fast hon kommer ju bara upp med framtassarna) så jag höjer rösten och drar bort henne två gånger från bordet. Hon protisterar och biter tag i duken som hänger ner och ytligare en gång ryter jag åt henne och hon går därifrån.
"Så jag är inte den som bestämmer här hemma då?" Frågar jag och får inge svar... hm ja du, den där meningen skulle han ha hållit tyst med x)



SV: De vann ju inte riktigt, de fick inte majoritet så de är bara en minoritetsregering nu. Reifeldt vill samarbeta med MP men de vill inte samarbeta med alliansen.

2010-09-20 | 14:35:33

Haha, jag har nog sagt det många gånger, men finns det något härligare än djur? ;D

Svar: Ah, där ser man! (;

2010-09-20 | 15:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo