Lissie 12 veckors bilder!

Hej!

Här kommer de 12 veckors bilder på Lissie.
Inte så att du ser hon är 12 vekcor gammal eftersom jag inte riktigt kör den dära stilen med att ställa upp dem, men man kommer väl märka förr eller senare hur stor hon är :)



Min hund älskar kameran ;)


Söt hon är :)



Alltså, Anette använder typ metoder som man använde för drygt 20 år sedan.. Alltså ta i hunden ifall den gör fel, vill säga dra den i nackskinnet och skälla på den och massa andra saker. Inte alls några metoder man ska använda på en hund tycker jag! Jag tycker att hon inte är ett dugg bra! Det kanske funkade för 20 år sedan, men med tanke på alla nya bättre metoder som kommmit ska man väl använda sig av dom..

Det hon gjorde mot Vilda hade hon kunnat förstöra henne för livet, men som tur är så är Vilda en tuff collie och tog inte åt sig.. Men många andra hundar är känsliga och klarar inte sådant. Så gå inte för henne, har inte hört någon alls som gillar hennes metoder..

En som heter Kicki är däremot bra! Henne gick jag för sedan efter jag hoppat av Anettes kurs, och Kicki har riktigt bra metoder!

Tror nog att alla utan Anette går bra;) haha

2010-09-11 | 21:02:01

Ja självklart, fast då får det bli med Vilda, för Dizzy är inte förtjust i småhundar;) haha

2010-09-11 | 23:17:35

Så himla söt hon är ^^

2010-09-11 | 23:38:55

MEN GUD VILKEN SÖT LITEN VALP DU HAR! Jag har alltid velat ha hund, men jag vet jobbet med en så jag nöjer mig med min misse :) Men tja, en liten snygging är hon då!

2010-09-14 | 17:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo