Kanske dags för nyare filter till objektiven!

Jag hittade en annan blogg där jag vart helt såld på bilderna och hennes sätt att fotografera och självklart var den en sak mer som vart iögonfallande på bilderna. Bloggen till hon med de fantastiska bilderna http://fotocanon.blogg.se/  
Det var både blå himmel, härliga fluffiga moln och de klarblåa vattnet så nu har jag bestämt mig för att köpa in nya filter till objektiven som heter Hoya Pol-filter och det filtret beskrivs så här:
Polariserat cirkulärt filter 58 mm. Detta filter tar bort oönskad reflektion från icke metalliska föremål till exempel vatten och glas. Färgerna får ökad mättnad och ser klarare ut. Filtret används ofta för att förbättra konstrasten mellan en blå himmel och vita moln.

Så nu ska man väl kosta på sig en 52mm och en 58mm.
Dessa har olika priser beroende på vart du köper dem och så som det kommer se ut för min del blir det nog på Media Markt eller på Siba för min del :)

Vilket betyder: 600-800 kr fattigare nästa månad x)
naaw va gulligt med lite reklam :) kul att du tycker om bilderna! ;) jo jag kände igen dig på din visningsbild på bloggen, du hade den i ditt fotogalleri på falcon så :D hihi!

2010-09-22 | 16:35:46

Vda gör dudå? :>

2010-09-22 | 18:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo