Hemma igen!

Hej!

Nu har man kommit hem från veterinären och vad ska man säga om det?
Undersökningen gick väldigt bra, tills de skulle klämma och känna under Selinas mage, först då kom de första morrningarna (hon är lite kinkig, ingen förutom familjen får röra henne ^^') så det vart väl de ända jag fick hoppas på trodde jag.
Sen då de kom in för att kolla blodprover så gick det för bra då de skulle raka bort pälsen på hennes ben, dock vart det INTE bra då de skulle föra in sprutan under huden på henne. Skrek och bet mig x)
Så till slut var vi två sköterskor och mig. Jag och den ena sköterskan höll i henne medan den andra skulle ge henne sprutan. NU hade hon fått en tratt på sig med för att hon inte skulla kunna bita någon, men si där, det finns klor!
Japp det slutade sen med att ge henne lugnande och efter kanske en tio minuter ramlade hon ner från skötbordet (här höll jag på att garva ihjäll mig! Fan så slapp hon var xD) så jag lyfte upp henne igen och sen så var hon sövande, men sov inte, under hela tiden vi höll på med henne.

Fick senare, kanske efter en 7-8 minuter svar på blodproverna och fick veta att det inte var några problem där. Levern låg på gränsen till att ligga lite över värdet men det var normalt så jag behövde inte vara orolig. Skönt, så medan hon låg nerövd så kollade de hennes mage igen och vi kunde höra hur det bubblade.
Selian har stressmage/magkatarr. Så nu äter hon en speciall diet som hon ska under dagen ha ätit 60 gram. Typ 20 gram morgon, eftermiddag och kväll.
Hon är ju som sagt ganska så glupsk så jag har spritt ut maten på en bricka så hon nu får äta maten en och en och inte med en gång.

Nu är hon fortfarande lite groggy så jag låter henne vara ifred tills hon själv kommer fram och känner sig piggare. Och försöka få undan Lissie från henne så hon kan få vara ifred!

Här på bilderna kan man se att hon är lite groggy fortfarande ^^'


Vad de gjorde och vad jag betalde. Kvittot kan vara viktigt vid sådana här tillfällen.
Först har vi vad de gjorde på henne:


Och här ser ni vad allting kostade. Om ni frågar mig tycker jag detta var väldigt billigt. För hade jag gjort detta på djurkliniken i Sundsvall hade bara jag bara fått ETT blodprov för de dubbla priset av 520 kr.


Ha det bäst!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo