Tappar vikt!

Hm nu är det så att detta blir tjatigt men alla har inte mig direkt överallt och en blogg är ju mer som en dagbok än någonting annat.

Jag har liksom tappat 2 kilo nu på 2 veckor. Vilket menas med 1 kilo i veckan utan att jag är så medveten om det. Ingen här hemma gillar det eller mina kompisar eftersom de inte tycker jag ska gå ner i vikt men jag gör det inte direkt vid medvetande utan det bara händer.
Okey jag är grymt dåligt på äta men jag äter tills jag är mätt, vilket är små mängder men jag känner mig aldrig sjuk eller så.

Och sen sötsaker försöker jag dra ner på och det går ganska så bra. senaste jag åt var i Torsdags men då var jag i Dalarna så då tog det inte slut först på lördag kvällen så jag är seg då det gäller att få i mig sötsaker.
Sen, bara på kul, testade jag några bantningkaplsar som mamma hade i skafferiet och dem ska du ta 2 stycken 3 gånger om dagen.

Thihi! Kan ju vara roligt att testa men gör jag det släppar de väl in mig till sjukhuset *ryser*.
Men jag klagar inte! Så länge jag inte mår doligt av det kan de inte vara dåligt så än så länge är det tummarna upp för mig. Jag vill dessutom gå ner några kilo ^^




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo