Svinkallt vart för varmt!

Idag har man vart vaken sen 08.00 eftersom man drog iväg till ett stall en liten bit bort på cyckel tillsammans med Simone. Var länge sen man satt på en sådan så det var lite ansträngande, speciellt om man är förskyld på det hela med så jag har det lite jobbigt.

Iaf kommer vi fram till stallet och jag får träffa isläningarna Glymur och Rolex och det var ju kärlek vid första ögonkastet så jag vart förälskad i dem båda. Bara det att Glymur var den ende av dem som skulle ridas så vi gav dem lite hö och valde att parkera cycklarna först vid stallet innan vi fortsatte med att plocka in honom till stallet.
Då vi satte igång med att ryckta honom vart det skitvarmt så man började nästan känna svetten rinna.

Egentligen var det tänkt att vi skulle ha två hästar, jag skulle hyra en och Simone skulle he Glymur så skulle vi ha ridit ut. Men eftersom ägaren till hästarna verkade hade slutat med att hyra ut dem så vart det att vi red i ridhuset i 2 timmar. Simone red honom först eftersom han då oftast brukade vara som mest busig. Fast idag gick det väldigt bra tills första galoppen då han drog ifrån lite.

Jag red med i typ 15-20 minuter så jag fick mig en lektion i islandsridninf av Simone som visst handlade om allting på kroppen som gjorde ont. Mest var det musklerna på vaderna som fick arbeta och det var en super rolig lektion eftersom jag lärde mig ganska mycket trots den korta tiden. Och dessutom fick jag prova på att visa vem som bestämde, vilket gick hyfsat snabbt och sen tölta. Absolur världens bästa gångart på en häst!



Glymur är först i ledet sen kommer Rolex!


Sikkna snyggingar! Imorgon ska jag till stallet, längtar! :D

2010-10-24 | 11:59:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo