Nu var det slutkört!

Ja nu är det redan kväll. Tänka sig, var ut med Lissie och skulla både kissa och bajja. Så står jag där och väntar på att hon ska bli klar tills...

Jag hör en kvinna skriker i ren panik och skräck. Jag vänder mig om och ser previs hur en silvrig volvo kör rakt in i en annan perkerad bil. Jag skyndar mig dit med Lissie i hälarna och fler har hunnit på plats.
Hela förrarsidan på den blåbilen var helt intryckt och en kvinna ligger där inne rakt över mot passargerarsidan.

En man kommer fram och knackar på rutan för att först se om hon är vid medvetandet. Hon var det och han förösker få upp den intryckta dörren. Men känner på sig att det inte skulle gå. När han får orderntligt tag rycker han upp bilen med två starka lyft och han kommer in till kvinnan i bilen, som måste ha hoppat in i bilen då den silvriga volvon kom emot henne.

Vad jag misstänkte så måste hennes ben har fasnat mellan bildörren och sätterna eftersom då han klämde försiktigt på henne för att se vart hon hade ont så verkade det som om benet var det högst drabbade området. Två personer ringer polis och ambulans.
Som jag inte såg men erbjöd mig att göra det då de satt två andra gjorde det.

Ush det var så hemskt, jag kunde heller inte stanna kvar tills polisen kom eftersom jag hade en ivrig valp som inte kunde stå stil eller ville göra det. Så jag begav mig hem igen. Middagen var ändåså klar.

Detta var det mest chockerande jag vart med om och vet inte vem man ska tycka synd om?
Givetvis den som i all räddsla och panik har hoppat in i bilen och fåt foten klämd mellan sätterna och bildörren. För jag vet inte om man ska tycka synd om den som kört på henne med ovilja?

Ja, ser ni på nyheterna mot 22.00 så tror jag olyckan kommer finnas med. Eller Mittnytt för jag tror olyckan kommer vara med i kvällens nyheter!


ursh vilken hemsk upplevelse.. Jag hade inte velat vara med och se på när detta hände.. shit.. När vi var i USA krockade två bilar ungefär 50 meter framför oss på en bilväg..:s

2010-10-07 | 19:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo