Nu sitter ni inte runt min vrist!

Vet ni vad?
jag har alltid hatat att vara inkriven på arbetsförmedlingen och av den hatiska annledningen är för att du gör inge annat än peppar en att söka jobb. Okej jag erkänner att det är bra att de peppar en så man verkligen söker jobb och har ett sen, men det jag absolut hatar och kommer göra så är det att du knappt får göra annat än just söka jobb.

Jag får t. ex. inte åka någonstans om jag inte talar om vart. Jag får inte sticka utomlands m.m. Jag får knappt göra någonting så om jag nu ska göra något måste jag ljuga (och det är man väl rätt så bra på? Om de tror en!) och jag hatar egentligen att behöva ljuga för att åka någonstans!
Jag vill kiunhna åka bort utan att de ska hänga som som bojor runt min vrist eller glo på mig bakom min nacke. Det är en sådan obehaglig känsla att jag är GRYMT FÖRBASKAT GLAD att jag ska nu börja jobba den 8-9 November så man slipper höra deras ditt och datt!

Nej! Fy fan för Arbetsförmedlingen, Arbetslivs resurs och Miroi! Sorry men det är just min mening i det hela! Kändes skönt att få det sagt!

och om jag ska rekomendera EN bra arbetsförmedlare och handläggare så är det Cecilia Fager på Arbetsfömedlingen i Sundsvall! Hon är absolut den bästa jag haft och önskade jag fick behålla henne. Men som det ser ut som nu så kommer det vara skönt att slippa ha dem runt min vrist som en fotboja!


Kommer du att få jobba så mycket att du slipper dem då?

Om det bara är ett vikariejobb för några timmar i veckan så är du ju fortfarande berättigad att få pengar av dem :P

2010-10-28 | 19:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo