Blir här längre än väntat!

Beställde biljetter för en hemresa men inte först på söndag åker jag hem så det vart 2 dagar till jag stannar här än väntat. Vilket gjorde att både Simone och jag vart glada för. Trivs ju här så varför inte.

I morgon ska vi rida, försöka iaf, så då kommer det väl senare på kvällen lite häst och ridbilder så vi får se hur det går för mig att sitta på en "galen" så att säga. Simone ska värma upp honom så vi får se. Om jag inte kanske får en lugnare men det får man väl se.
Hur är det i norr då? Här i södern skiner solen och det är varmt som sjutton och det är super härligt väder. Simone och jag passade på att fotografera lite inne så det kommer bilder snart.

Bailys mor utmärkt. Äter och mår alldeles utmärkt bra. Har sen igår gått upp från 117 till 128 gram så det har gått fort för den lillen. Men än är de första veckorna jobbiga så jag hoppas han kommer klara sig galant.
Jag för den delen är SUPER FÖRSKYLD! Jag nyser hela tiden och är super snorig. Perfekt när man kommer hot. Började nysa redan på Måndag kvällen och det har börjat släppa lite men än nyser jag lite nu och då. Igår var det värsta för då nös jag hela tiden. Tur att man nyser i armvecket!



En bild på Simone och hennes hundar där de somnar sött på golvet tillsammans ;)


Nej men gud vilken härlig bild den sista var! Hur många katter har hon egentligen? Såg ut att vara en massa? :)

2010-10-20 | 16:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo