Bilder!

Hej Hej!

Har egentligen inte så mycket att säga. Känns som om dagarna går så långsamt sen min farmor gick bort. Det är som om känslan av lycka inte finns där. Bara som ett litet litet ljustsken som väntas på att få tändas. Som om den försöker hålla sig vid liv.
Så känner jag mig nu men jag hålle rmodet uppe bara för att få ha något att göra.

För er som undrar har jag sökt till Hemtjänsten här hemma. Ringer de mig inte så skall jag ringa på Torsdag igen och hoppas jag får jobb. Jag vill verkligen jobba nu när man kommit in i det.

På tal om jobba så skall jag jobba på Söndag helt ensamWolmsta så det längstar jag verkligen till. Elin berättade ju så att hästarna undrade vart jag tagit vägen så det skall bli kul att se dem alla igen (skall baka åt dem också ;) *viskar*).
Sen saknar jag min Gideon och Black Boy <3

Jo här kommer lite bilder som jag vill visa er ^^





Angående mina kläder så var detta jag hade på mig då jag var på min farmors begravning. Dock tycker jag att jag kunde ha fått på mig flera sätt att fotografeta, men jag tror min syster måste ha tyckt det var pinsamt att fotografera mig i trappan. Så hur jag ser ut som på bilden? Totalignorera mig och se bara på kläderna ^^



Jag Photoshopade lite på en bild med min farmor. Detta är från min farbrors hus så de hade gjort ett så fin minnesplats för henne. Därför tog jag kort på den från sidan. Jag älskar den här bilden väldigt mycket. Så jag lade till lite till med penlsar bara ^^

Tjing Tjing <3



Sv: Tack så hemskt mycket :D

2010-05-19 | 06:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo