Bilder från Lördag!

Hej Hej!

Som en del vet så var jag med min kusin Fredag och Lördag. På Fredagen så ställde vi till med att baka köttfärspaj till oss båda (gud så hungrig man var!) och därefter till efterrätt vart det Cheescake med blåbär till. Mumsigt.

Haha det var jag som önskade mig det då det var så länge sen jag åt Cheescake. Gott var det. Sen såg vi på tre filmer:
Min Stora Feta Grekiska Semester,
Baksmällan och The Box.

Fast den där filmen The Box var verkligen en sjuk film. Jag och min kusin trodde det skulle vara en liknande så som Hide and Seek men det slutade så jäkla weard att vi kunde inte ens få bort filmen från våra huvuden. Har inte ens någon aning om vad den handlade om. En besvikelse för min del!

Min stora feta grekiska semester, var bra, men inte lika bra som Mitt stora feta grekiska bröllop. Denna hade en annan handlig om en tjej som heter Georgia som ansökt om att bli någonting annat än en reseguide i Grekland. Väldigt/ganska rolig men se värd.

Baksmällan är en film att rekomendera för den var så jävla rolig xD Om man gillar någonting som har med katastrofsvensexa så se gärna filmen då ;)

I lördags så forograferade jag väldigt mycket hemma hos farmor där, både blommor och en massa annat. Tänkte ge er lite bilder nu, är väl det ända som ni längtar efter att få se ;)









Ja det var dagens bilder. Hoppas ni gillar dem för jag älskar dem skarpt ^^'

Tjing Tjing <3


Ojojoj! :D

Dom här bilderna har du lyckats bra med! ;)

2010-05-23 | 16:06:54

Fina bilder :)

2010-05-23 | 16:14:44

Fina bilder, synd att du förstör dem med texten så där, förstår att du vill skydda dem, men själv tycker jag det förstör bilderna.

2010-05-23 | 17:03:59

fina bilder!

2010-05-26 | 20:54:48

ÅÅ, det blev ju superbra!

Gud vilka bra bilder du fick på Jezie :)

Tack.

2010-05-27 | 11:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo