Taskig!

Hej hej!

Ledsen för den väldigt taskiga upptaderingen. Jag hoppas bara inte att ni glömt bort mig men eftersom jag jobbar så har jag knappt ork längre att sitta vid datorn men försöker var och varannan dag.

Var ju till Vemdalen denna helgen och jag hade det super mysigt med kusinen min. Dock kanske jag vart en liten gnällkärring där ett tag (haha, mina pjäxor gjorde så ont mot varderna, upptäckte att man köpt en storlek för liten >.<) så jag hoppas min kusin hade roligt iaf trots att jag gnällde.
På lördag kväll kollade vi på Melodifesivalen och måste säga att årets bidrag till finalen var vekrlgen super bra. Fast Andreas kunde de ju ha skippat.
Mina favoriter är:
Anna Bergendahl - This is my Life
 

Darin
- You're out of my life

och Eric Saade - Manboy



Därför bjuder jag på tre videor med dessa. Och ja jag vart väldigt glad att Anna gick vidare för hon har vart med om så mycket. Idol var hon med i också. Hur långt hon kom vet jag inte men jag mins att hon fick juryn att gråta inför henne. Och sen att se henne gå direkt till finalen i Globen och sen yttligare vidare till Urivisionsongcontest, det gjorde att hon verkligen fick min röst.
Hon var värd den placeringen!

och nu fortsätter man man praktiken. Jag trivs som fisken i vattnet och hålle rpå att kela med alla hästarna (Iaf dem jag är van vid) och snart, SNART hoppas jag att man får börja köra sin första häst.

Och givetvis skall de vara Pelle ;)



Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo