Onsdag!

Hej Hej!

Åter igen är det Onsdag och denna onsdagen så skall man till vårdcentralen. Och detta är en väldigt rolig historia. Jag har pratat så många ggr om den att jag glömt nämna den här. Kanske skall göra det så får ni avgöra själva.

Iaf för två veckor sen ringde jag för att boka tid på vårdcentralen så jag kunde kolla min högra höft. Jag har lite problem med den och problemet är att lårbensknölen skaver mot någonting så det gör svinont. Jag hade så ont en dag på jobbet att jag inte kunde stå upprätt. Jag stod halvt framåt och försökte hela tiden rätta mig upp. Det kändes som om någonting låste sig så jag satt liksom fast.
Efter tio minuter kunde jag rätta mig upp men hade ont resten av dagen. Vart ingen bra kombination då man mockar :s

Iaf så ringde jag dagen efter och förklarade mitt problem. Hon jag pratade med tyckte det lät lite allvarligt då jag var så ung och hade så ont. Så jag skulle komma den 24/3 och träffa en Doktor Rönn (Mamma min säger att han är snygg! Snygg för henne eller mig? x)).
Så vi bestämde det datumet, tackade och lade på. Så berättade jag de för mammsan som då säger:
-"Ja men vilken tid skall du vara där?" Jag funderar och skrattade.
-"Men fan de sa hon ju aldrig?"

Så där satt jag nu idag och bokade tid för att få veta när jag skall vara där. Fick veta nu vid halv två så nu sitter jag här hemma och tråkar mig. Borde åka till jobbet men, pappa har bilen... kan ta bussen (som jag lovade att ta) men, vet ni vad?
Jag brukar inte vara den där lata personen, men jag tror jag stannar hemma idag ^^''
De här hemma kommer inte gilla det, men jag får inte direkt betalt där jag jobbar och de klarara sig utan mig ;)

Tjing tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo