Nu var det ringt!

Hej Hej!

Ja nu har jag tingt ägaren som äger den där hästen jag nyligen beskrev om och vad jag uppfattade på henne så var detta ingen proböem häst för han var tvärt emotallting jag beskrev om vilka hästar jag inte är så vana vid (blir väl lite van nu då man håller på med travhästarna) men iaf så fick jag svar på många av mina frågor och bland annat dem så var det vad denna fina hästen hete.

Namnet var verkligen gulligt, men jag hade svårt att höra vad hon sa, men namnet var i något stil med: Sizoo.
Priset
: Det låg på 5.000 kr och då ingick det: Sadel, Träns, täcken och fleese täcken. Han hade väldigt hög manke så sadeln som ingick var speciellt för honom. Så det kändes ju, bra ^^
Bra för honom med iaf. Han är en vamrblodsvalack, men med tanke på hans grovhet så såg han ut som ett halvblod (perfekt för mig ;))

Maten han åt var: , Havre, Mineraler, Vitaminer m.m
Han var inte försäkrad!

Och maten i månaden låg på varierande av vad han åt. Just nu åt han 12 kilo hö (låter lite väl extremt mycket för mig iaf x)) och 1 ½ kilo Havre (tok för mycket eller?)

Det ända negativa som fanns hos honom var att han var valacksfientlig. Men han kunde ridas ut med andra  valacker men då fick man antingen gå en bit fram eller en bit bak. Inte rida bakom rumpan på honom för då kunde han bli sur och möjligtvis ge en spark till hästen bakom. Gå tillsmmans med andra ston kunde han utan problem :)

Men iaf så vart jag väldigt intresserad så nu skall man snacka med mamma och pappa, höra mig med dem och sen åka ner möjligtvis redan idag och kolla på honom :D

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo