Nytt foder!

Hej!

Idag har min upptadering av bloggen vart segt eftersom det har hänt så mycket men ändå så lite här hemma att jag har haft massa annat för mig. Så som att umgås med min mamma.

Inte nog med det ringt veterinären och bett om råd till min och Acas veterinär. Aca har nämligen två ggr idag spytt och då har det inte berott på hårbollar eftersom det är enbart bara mat som kommer upp.
Fick tips om att testa ett nytt foder då Aca kan ha en känslig mage för en del foder som innehåller något som hon inte tål (ungefär som på Selina fast hon blir hemskt lös i magen). Iaf så testar jag nu ett foder som heter:
Advance Sensitive Kicken and Rice - Nu får vi se om det hjälper. Om inte så skulle jag testa en annan sak som jag fick som en rekomendation från våran veterinär var någon sorts medicin i form av något pasta liknande.
Har inte namnet på det men ska återkomma då jag får fram det.

Iaf så ska vi testa detta på henne nu ett tag och hjälper det så får Aca äta den maten fram över tills man ser att resultatet blivit bättre på henne.

Ut över det så köpte jag en leksak till Selina (Aca leker ju inte med kattleksaker?), vitaminer och godis. Belöning är ju roligt att få i godisform. Detta var något nytt med. Nyttigt godis som ser ut som kulor och de var med raksmak.
Aca älskade dem i alla fall :P



Svar: Det vet jag faktiskt inte :P

2010-07-10 | 01:06:07

Det lät inte så kul att katten spryr.. det brukar min också göra ibland, men det händer typ väldigt sällan, dock spyr hon aldrig hårbollar typ :)



sv: Tack! Ett tips är väl att ta ut båten, även om du bara har en liten jolle så kan det vara kul att fara ut en bit och få några andra vinklar än vanligt :)

2010-07-10 | 10:03:42

SV: Tack för det :)

2010-07-10 | 16:08:24

hoppas att nya fodret hjälper då, stackars misse. Aldrig roligt när djuren mår dåligt!

2010-07-10 | 16:48:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo