Varför man inte vart inne!

Hej Hej!


Jag ber så hemskt mycket för min frånvaro. Men som ni vet så har man blivit allmänt duktig på att skriva. Jag kommer antingen med ett eller flera inlägg varje dag.
Men varför man nu intehar skrivit på ett tag är för att igår, klockan 13.00, krachade min dator så nu sitter man vid min kusins dator.
Inte nog med det så skall en av mammas arbetskamrater hjälpa mig så jag kan skicka in datorn redan här i sundsvall och laga hela datorn. Kostar kanske runt 1800 kr. Jag måste ju ha min dator och ni vill väl inte tappa mig heller som en god skirvare. Så nu vet ni hur det ligger till.
Inte nog med det så har jag problem med mobilen. Det är så att den har fått sig en knäpp att då hör att de ringer så svarar man. men personen hör inte mig. Jag hör dem. Då är de problem med dem mobilen så där försvinner det ytligare 1000 kr. Så alla mina pengar som jag får nu om två veckor (har lämnat in aktivitetsstödet) så kommer de gå till både dator och mobilen. Inga pengar kvar så man får överleva tills nästa gång då de är dags för nya pengar igen. Om man inte ber snällt av mamma eller pappa, men de känns dumt att be dem om hjälp.

Inom jobbfronten så har jag vart på arbetsförmedlingen idag och lämnat in aktivitetsstödet, som jag skrev tidigare, och vart på ett kort möte. Vi pratade om en praktikplats som jag har nu chans att få på Sundsvall Djurklinikn Inte nog med det så skall man lämna in CV på Systembolaget och skynda mig til Kvissleby/Dingersjö travbana och lämna mitt in mitt CV till dem för de har visst sökt på plats banken en tid nu efter någon som kan hjälpa dem med travhästarna. Måde med motion, mocka m.m.
Jag skall nu snart hem och fixa det med en gång då jag vill ha jobb som snarast. Dessutom är de inte så långt att gå till travbanan. Jag tror de bara tar 15-20 minuter.

Nu har de säkert förekommit massa stavfel men det får vara för jag ser knappt kusinen skärm men ingen fara mina kära så underbara läsare (dem lilla jag har *skrattar*) så lovar jag att jag skall försöka skriva så ofta jag bara kan så ni får veta hur de är med mig.
Jag måste göra mig hörd så ni inte tror man är död ;)

Tjing tjing <3 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo