Tillbaka!

Hej Hej!


Måste säga att de inte kan vara så mycket skönare att få tillbaka sin dator igen. Dock fungerar inte frågtecknet som de skall fortfarande men man får väl försöka klara sig utan det (på ett eller annat vis).

Men för övrigt tackar jag syrrans pojkvän som hjälpt mig med min dator så nu får vi väl verkligen se om den fungerar som den skall för skulle de hända som sist igen så skickar jag in skiten på lagning och går utan dator för resten av den tiden.
Min mobil är fortfarande idiotiskt så här hemma tycker de att jag skall köpa en ny istället för att åter igen för andra gången skicka in den på lagning. Men jag måste säga att jag älskar min mobil så mycket att det kommer bli svårt att ersätta den med en annan. Och skall de vara en annan skall de vara en Sony Ericsson W995, vilka krav jag ställer på så mycket som en mobil telefon. Jag har hört bra goda rykten om mobilen så jag känner att jag en dag skall ha en sådan.
Har du en! (<--- se det där som ett frågetecken nu) så kommentera vad du anser om den ^^

Nu sitter jag iaf här vid min egen dator och skriver på mina egna tangenter. Det känns skönt men så synd att det att det man önskar mest på ett tangentbord är trasigt. Jag får överleva. kopplar jag in mitt nya tangetnbord nu så kommer jag inte kunna skriva från mina tangenter igen.

Har annars idag vart hos Johan och sett på filmerna Avatar (utan svensk text) och Mumien 3. Något om den kinesiska kejsarens återkomst. Den var bra men kan dock tycka att ettan och tvåan är så mycket bättre. Jag har sett bättre filmer. Men Avatar är det ingen som slår för den filmen står jag fast vid än idag: Den bästa filmen de kommit med genom tiderna.

Ne nu skall man se till att göra annat. Kanske t ex komma med nummer 5 på "Återvända" måste dock läsa igenom allting för nu skall de rättas ordentligt. Jag skall få bort Då och nutid skrifterna som kan ligga som de ligger, alltså på fel ställen i novellen. Inge särskrivande skall de behöva bli nu. 

Tjing Tjing <3

P.s. Tack för ert tålamod!! d.s.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo