Inte tomhänt inte!

God kväll!


Oj så klockan är sent.
Här hemma så åkte mamma och jag klockan elva prick och hämtade upp Linda hemma runt elva minuter över och oj så kul vi ha haft det. Kollat i alla affärer i hela Birsta City och sen skrattat och kommit med dumma påståenden som har lett till skratt och uttittad av alla som vandrar omkring på Birsta. Vi måste ha vart störiga moment på Birsta idag!

För det första, fan de vart inge gymkort igen *skratt*, men därimot i morgon blir det ett AF Sigma 70-300 objekt till min kamera som vi skall köpa.
Och jag hatar Elgiganten just nu. Vet ni varför? Nej... de vet ni inte ^^''... jag stod där och väntade i en halvtimme på hjälp. Då jag väl såg någon som var ledig skyndade sig andra att tränga sig före eller så stack personalen eller tog någon annan. Jag hann mer än knappt öppna munnen så sket de bara i mig >_<
Vilket jävla sätt!! Och trots de skall jag återvända i morgon (de har ju ett billigt objekt som jag vill ha som sagt). Men de är ett ohävligt sätt att göra de på och de kan ju säga att de nu snart tappar alla besökare om de fortsätter så. Satans Elgiganten!!

Annars har man haft en skön shopping dag. Har köpt jeansbyxor, två tunikor och en ny bok igen :D



Vi alla gillar Aca (a) <3


Hehe mer får väl komma senare antar jag :P

Tjing Tjing <3


kläderna var skitsnygga! Älskade den bruna tröjan, riktigt snygg:) Att hitta snygga kläder är en av de bästa känslorna som finns tycker jag, man blir så nöjd med sig själv:)

2010-01-08 | 22:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo