Festade!

Hej Hej!

En del av er vet ju att jag var på fest igen i fredags och ja jag skall tala om att festen kan inte ha blivit så mycket bättre lyckat än vad det vart sist. Förbaskat kul hade jag med Kusinen och drack nog liite för mycket än vad jag egentligen skulle ha gjort *skäms*

Men det var roligt. Jag drack väl en cider och 4 stycken små smaksatta vodkor. Vi lämnade lägenheten hennes väldigt fulla och vandrade iväg till krogen. Jag hade fina högklackade stövlar på mig så det slutade med att man ramlade hela tiden så det var väldigt pinsamt men som tur var fanns det snällt folk som kom och hjälpte en upp.
Ja sen böärjade de med krogen. Vi gick på All Stars istället för Oskar, som hade då 30 års gräns, så där kom vi aldrig in. Men på All Stars gick det bra och har aldrig haft så jävla roligt. Tråkiga var att en tjej som var med oss lämnade oss på krogen efter ungefärt 20-30 minuter så då Fredrica och jag funderade på att gå hem, stannade vi kvar då kompisar till Fredrica från Mittuniversitet kom och då stannade vi kvar ytligare 2 ½ timma.
Drack ytligare en Teqiula och en grogg (Jäger/Redbull) och hade allmänt roligt med alla de där killarna. Fy fan alltså.

Runt tre tiden på natten vandrade vi hem. Oh fy fan vad mina knän har en massa blåmärken efter det för vi måste ha minst ramlat 20 ggr på vägen hem för vi var så packade. Jag menar. det snurrade så mycket att min syn var suddig också sluddrade jag visst med. Fy så pinsamt alltså. Jag mins heller inte hur vi kom hem för när jag väl tänkte på det så var vi bara några meter från dörren så jag hade visst en Blackout där i mellan. Skrämmande.

Måste säga att när jag var full på Nettans 20 års fest så var det bara små potatis i jämnförelse med detta.
Iaf så blir man lätt påverkad så det kommer inte bli så mycket mer drickande fram över så jag tror jag skall lugna ner mig några hekto fram över. Har inge vidare lust att bli så full som jag vart.
Dock hade min näst yngsta bror ett gott skratt åt att höra hur man haft det så, de är roligt att berätta hemma om hur man haft det. Mamma vart nog lite allvarligt då man berättade om allting men skrattade hon med åt det då vi i alla fatt var två stycken som gick hem och inte ensam åt varsina håll.

En pinsam sak var att då vi skulle gå hem så ramlade jag precis utanför dörren vid All Stars och fy fan vad pinsamt det var xD Full och fnittrade på som bara den. Haha jag skall iaf spara mig nu fram tills sommaren så Simone och jag kan ha as kul på hennes student.
Jag saknar dig Gumman så vi kommer ha det så himla roligt <3

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo