Djurvakt... igen! :D

Hej Hej!

Vad har man gjort idag? Jo man vart väkt klockan kbvart över tolv idag (ops!) och skulle in till Birsta med en gång för nu var de kris med kattmaten till katterna. Iaf till Selina för den räkte bara till mellanmål för henne.
Då vi kommer in är pappa så snäll och betalar åt mig. Vi köpte de gamla vanliga. Bara att denna gången skall vi testa Sensetive Dedicated istället för Kitten Dedicated. Vi får se om den funkar lika bra som den andra. Jag glömde kolla om den innehöll kyckling och kalkon men de kan man ju kolla nu snart istället ^^
Tada *pekar på bilden* Selinas nya mat. Förra maten såg ungefär likadan ut bara att de var för kattungar. Nu får man hoppas att denna hjälper. Om inte måste jag återgå igen till Kitten.

Jo men visst skall man vara djurvakt igen. Farmors syster har ju dött vet ni om. Så hon skall på begravning och behöver en djurvakt. Jag ställer mer än gärna upp så jag kommer till henne för att passa hunden, Katten och Hönsen. Man får väl de med om de skall städas hos hönsen.
Och givetvis skall de komma massa nya bilder på Junibosand. Farmor talade om att jag hade en del massa bilder som jag skulle ta bilder på. Så den 3 Feb. åker jag till farmor och kommer inte hem först den 7 feb.

Men lugnt innan dess skall jag honna skriva mycket till er.

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo