Dejten!

Hej Hej!

Jag antar att detta är vad alla har väntat på. Att få höra hur jag hade det. Först måste jag påpeka att jag hade det så mycket trevligare än vad som var väntat. Både jag och han vart förvånad att de flöt på som vanligt.

Han kom och hämtade mig vid tio över fem tiden så det bar av direkt till stan. Först skulle han bara hem till sina föräldrar med en sak så jag satt i bilen och smsade med mamma (kommer komma med ett annat inlägg). Det gick iaf snabbt för de bar av till stan igen för att hitta en parkering, hämta ut biljetterna och sen gå för att äta. Bara det då vi fixat med biljetterna och kom fram till resturangen fick vi bege oss tillbaka till bion för då hade de gett oss fel tid. Klockan 18.00 skulle bion börja men vi skulle se den 21.00. Det vart att vandra tillbaka och lösa ut de nya biljetterna. Dick gick väldigt bra för vi hade ju 20 minuter på oss.

Sen kunde vi äntligen äta och jag valde Kyckling med Annanas och han valde Fläskfilé med curry. Gott var det och absolut mättande. Vart förvånad att det vart så lite ris, men de där riset man fick var tillräkligt mycket iaf. Vi satt på resturangen i 3 ½ timma och mådde allmänt gott. Drack tre koppar kaffe tillsammans och fick två varsina After Eight att små tugga på. Gott!
Det var väldigt roligt att prata med honom för mamma brukar säga till mig (då man både går på fester eller åker till kompisar -.-)
-"Prata nu inte om djur hela tiden!!" Men faktiskt så var det han som började pratade om katter eftersom det är djur som han gillar. Jag visade bilder på mina älsklingar här hemma och han skulle visa sin mammas katt, som visst var raderad *skratt*. Så jag nämnde Öbacka Djurhem för honom ich vad de kostade och ingick om man köpte en katt från dem. Han vart väldigt intresserad så nästa månad skall han åka ditt i sällskap av mig (a) Det kan jag verkligen se fram emot.

Ja men sen kom till Bion. Först skulle han kolla bilen så han inte fått någon P-böter för vi kom en halvtimme innan sex och han hade inga små pengar till automaten så han chansade på en gratis halvtimme innan efter sex. Och han klarade sig helskinad. Ingen P-böter.
Vi kom in precis så vi kunde direkt sätta oss i sal tre och kolla på filmen, efter Bioreklamen.
Haha roliga var att vi var de ÄNDA i hela salen som satt där och kollade på Göta Kanal 3, inga fler satt där inne så vi kunde se hela filmen helt ifred, prata så mycket som möjligt och bara skratta.
Måste säga att de var lite Indiana Jones stysh över det hela för filmen var bra i sig, men jag har sett bättre Svenska filmer och dessutom håller jag mig till att första filmen är bäst ;)

Sen bar de av hem och de slutade med att vi tackade varandra för en trevlig kväll för det var det verkligen. Första dejten var fantastiskt bra (haha man vart ju bjuden (a)) så det kändes helt okey.

Nu idag skall man festa så man får skjuts av honom vid 19.00 tiden i till stan för Fredrica, kusinen, har klarat körkortet och firar ännu en gång 20 år med klasskamrater och mig. Roligt helg detta kommer bli ;)

Tjing Tjing <3


Fasiken vad kul!! :D Jag kände mig nästan nervös bara av att läsa om det >.< xD Hehe, hoppas det blir fler lycka träffar med honom då. :D Du har ingen bild så at tman får se den lyckliga pojken? ;P

Kram <3

2010-01-22 | 11:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo