Datorn Krachad!

Hej Hej!

Man kan undra varför man nu inte skrivit på ett tag och det kan jag enkelt tala om varför.
Igår satt jag uppe till tre och försökte fixa till min dator som fått virus.

Hur jag fick det var att jag var inne på google och kollade lite bilder. Tryckte på en bild för att se närmare på den och den slutade sen med att de kom ut en ruta som vägrade försvinna hur mycket jag är tryckte på den. Då jag stängt av datorn och kom tillbaka till själva skrivbordet så hade jag fått ett nytt virus program och sen 20 infektioner som var visst Trojanska Hästar och Maskar.

Ja jag vart väldigt ledsen och irriterad på mig själv då jag slog upp den sidan med den bilden. Idag, från 12.00 tiden till 16.30 så hade vi ominstallerat datorn från början. Datorn funkar utmärkt och jag stötte då på en sak som fick mig verkligen att bli förvånad. MITT Tangentbord på själva datorn fungerer!!. Jag behöver inte ha min brors tangetbord nu längre utan kan ha mitt.

Att tangentbordet fungerar förvånade nog allihopa. inte bara mig utan alla här hemma. Så nu behöver jag inte alls lämna in den :D
Så nu, en gång i månaden, skall vi ominstallera hela datorn. Så Nu nästa månad blir det den 25 som idag. Min dator mår så mycket bättre och jag kan andas ut med ett leeende.


Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo