Birsta City

Hej hej!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min otroligt sena frånvaro härfrån men de har knappt skett någonting här hemma som är någpt att skvallra om, förutom att den tredje delen av novellen "Återvända" börjar bli klar så den kan ni nsnart läsa. det är bara att hålla utkick här i bloggen så ploppar den strax upp ;)

Annars idag så skall mamma, jag och syrran till Birsta City idag. Var ju länge sen vi var där nu :o Och självklart och ÄNTLIGEN så skall vi köpa de där förbaskade gymkortet xD
Så man blir 1240 kr fattigare, men de får ju vara, skall gymma två ggr i veckan, sen får man väl se om de blir kanske tre ggr i veckan. Blir ju både med mamma och syrran man gymmar med.

Annars nödvändigt att veta så skall om ungefär en vecka köpa ett objektiv till min kamera. Jo jag har hittat en nu som jag är totalt dökär i och måste bara ha: AF-Sigma 70-300 mm och till det så köper man ett filter som kostar runt 200 kr. Allt detta blir värt priset i slutändan och jag kommer kunna fotografera grymt vackra bilder med det.



Jag hoppas ni har det bra för den delen och KLÄR er VARMT så mi slipper denna hemska kyla (har fått is på insidan av mitt fönster o_O)

Tjing Tjing <3


Vad är det för speciellt med det där objektivet? Mer än att man kan zooma mer än i orginal objektivet då?;) Har inte sån koll nämligen. Vilket filter skall du köpa? Ganska svårt att få tag i filter i butiker bara så du vet deT;) Skall du ha effektfilter bör du beställa från internet;) Hur länge räcker gymkortet;)?

2010-01-09 | 13:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo