Fredag!

Hej Hej!

Hur har ni det där ute? Jag vet att de inte är så många som kommenterar min blogg men jag vet att de finns en del besökare som kollar min sida utan att kommentera så man kan lika gärna fråga på hur de är där ute ;)

Själv mår man bara toppen, är ensam hemma och har ingen aning om vad pappa kan ha tatt vägen. Men alla andra är på skolan och jobbar. Mamma jobbar, mina bröder går i skolan om jag skall rätta mig fullkomligt förståerligt för er. Jag har nyligen käkat fruskost och rensat de hundratals kattlådorna (har bara tre kattlådor på två katter) men de går ju snabbt.
Skall dammsuga är de tänkt och sen duscha. Sist jag duschade var på gymmet i Onsdags och de är fredag idag. Var och varannan dag blir de duscha. Mer gym kommer de bli också, antingen lördag eller söndag.

Träningvärk? Haha jo jag hade de nu sist när jag gymmade och de var uppe vid axlarna och fram på nyckelbenet. Båda sidorna? Absolut!

Jag skall skriva oftare men igår vart de inte så roligt att skriva.
Eller jo var ju med Johan men orkade inte dator så mycket mer så jag loggade ut och lät den vila ända till idag från 20.00 sen igår. Nu idag skall jag träffa honom igen och då blir det väl Fredagsmys igen. Är ju alltid det på fredagar så What liksom?

Aja de var lite grann om vad som hänt, inte mycket och kanske så roligt att läsa men ju oftare man skriver blir ju bloggen mer intressant! och de skall jag ju lova ^^
Skrev ju fem inlägg för bara några dagar sen så de kan nog bli det med i fortsättningen.

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo