Då var man hemma!

Hej Hej!

Saknat mig! (fan så drygt att inte kunna skriva med frågetecken >_<) Jag har saknat er, men måste medge att vara hos min farmor är de skönt. Trots att de inte finns mycket att göra under dagarna är de bara skönt att inte ha en dator och knattra på.

Jag hade det iaf super skönt. Kom ner på onsdagen redan vid 13.00 tiden och vart ensam 13.30 tiden. Sen kom varken farmor eller faster tillbaka så jag var helt ensam hela den långa dagen och hela den långa dagen på Torsdag. I onsdags fotograferade jag runt hos farmor, mest på hennes gård och de vart en del många fina och vackra bilder.
Måste säga att farmor har grymt mycket snö hos sig. Bara grönsaks och jordgubbslandet så var de över en meter snö o_O
Oj oj oj, om man bara var barn eller hade sina täckbrallor med sig så hade man ju hoppat ut där.

På fredagen kom Johan till mig <3
Fast redan då han kom ut vart de med en gång att dra och handla eftersom jag inte hade så mycket mat hemma. Åt ju upp maten i onsdags och torsdags, så sen vart de inge mera mat.
Fredrica kom med så hon kom med in på Ica då hon bara var i Dingersjö. Så där hjälptes vi åt att handla något gott och givetvis mat.
Sen bar de av hem till Junibosand. Klockan var väl närmast runt sju tiden på kvällen så de vart att göra mat då man kom hem. Sen avslutade man kvällen med Melodifestivalen och Band of Brothers (ush, hemsk serie, kollade på Johan resten av den kvällen xD)

Så helgen flöt på ungefär så här hela tiden. Åkte till Birsta, var ute och gick, fotograferade m.m.
Ne tyvärr inga bilder på honom (a)
Får bli en annan gång.

Ne nu skall jag nog göra mig iordning. Är hungrig, sitter fortfarande i pyjamas och har mer att skriva :D

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo