Nu finns det tid över!

Nu har man inte jobbat på hela helgen och inga sms har man fått. Har kommit på med att det är annledningen till min sömnbrist från förra veckan. jag tror det var på Tisdagen eller onsdagen då jag skulle jobba så sov jag inte på en hel natt för jag var rädd att missa sms.

Det var detta som kommunen hade sagt att man inte skulle gå och få, men nu har jag fått det och saken gör inte bättre det om de skickar sms strax efter att de skickat ut det:
-"Emma, du ligger tillgänglig, kan du jobba?" Hur är det tänkt jag ska kunna höra det smset om jag inte hör det första? Idioter. Så nu är det deras fel att jag inte får någon ordentligt sömn. Fan, inte konstigt att man var på ett irriterande humör igår. Både mamma och jag kokade ihop som två ilskna vulkaner mot varandra. Ush för det! Och USH ännu en gång för man ska ha sin röda vecka... kommer få den på jul -.- Whopidooo! Blä!

Nu när man är ledig och inga sms får man så passar jag på att baka. Så på dagens baklista står det:
Rosakrämskakor
,
Saffransskorpor,
Chokladsnittar,
Kolakakor och
Drottningsgrottor


Och igår bakade man 43 lussebullar. Varav 23 av dem var Glutenfria lussebullar och 20 av de resterande var de "vanliga" lussebullarna :P

Om en 10 minuter sätter jag igång med Rosakrämskakorna så jag har de klara för sen blir det saffransskorporna som ska fixas. De tar drygt en timme att bli klara med... om jag inte ska ta dem sist? :s


Måste de sms:a? :O kan de inte ringa istället? Om jag behöver hoppa in och jobba så ringer de hem till mig.

2010-12-19 | 18:51:44

Svar: Haha, definitivt! xD

Åh vad gott det låter, nu blev jag sugen! D:

2010-12-20 | 18:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo