Nu är man verkligen fattig!

Hej!

Igår var man ju på Selånger Marknaden från klockan 14.00 till klockan 18.00 skulle jag tro om inte klockan var lite mera över 18.00.
Kul som sjutton men så grymt mycket folk! Som om det inte alltid är det där!

Jo det brukar ju vara grymt med folk där för bara att försöka komma in på själva marknaden tar väl en 20 minuter då allt folk ska in eller hem igen eller så blockerar de helt enkelt vägen fram så till slut står man där i världens trafikstopp. Välkommen till Selånger Marknad!

Jag hade det super kul på Selånger iaf och trots att jag bara hade 300 kr med mig så fick jag nästan ingenting med mig hem xD
Först vart det en lunch. En grillad korv och coca cola! Fan, en grillad korv med bröd kostade 20 spänn och eftersom jag har Gluten Intollerans (vilket betyder att jag inte får äta mat som innehåller vete, korn och råg) och jag skulle ha en utan bröd... Vet ni vad? Idioten i kassan drog inte ens av en femma för att jag bara beställde en korvjävel! Utan jag fick betala fullt pris för en dricka och en grillad korv utanbröd!
Snacka om att bli lurad direkt på pengarna. Hade det vart sibylla så hade de nog dragit av på brödet!

Iaf sen så köpte jag en skitsnygg väska som jag är extremt nöjd över och som jag nog kommer använda mycket! Också har man testat på vattenmelon smoothie som de sålde i ett stånd där.Det var ju verkligen något nytt för den fanns inte där förra året och smoothin de gjorde var himmelsk! Smackade ju verkligen melon också.
Ja och sen köpte man ju Engelska kolor, vilket är det bästa med hela Selånger. Älskar dem kolorna så jag köpte ett ½ kilo för 60 kr x)

Så nu har man gjort av med 260 kr på hela Selånger marknad och har bara 45 kronor kvar att överleva på tills nästa vecka xD

Haha så fattig man känner sig.
Fast det blir mer Selånger idag. Hittade en jacka som jag ville ha så jag lär nog köpa den idag!



På återseende!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo