När Lissie kommer!

Hej!

Jag satt och funderade och kolalde runt på olika valpkurser igår och hittade två stycken jag gillade. Den ena låg här i Njurunda och den andra i Timrå.
Eftersom Lissie inte har någon stamtavla men är 100% renrasig (ägaren säger det så jag får tro på hennes ord) så har jag tänkt mest hålla på med lydnad och agility med henne. Det är något av dessa som jag nu mest är intresserad av.

Jag vill ju få så mycket hund ut av henne som möjligt och jag har inte riktigt den erfarenheten inom hundar som en del av mina kompisar har så därför skulle en valpkurs bli utmärkt för oss båda. Men hon kommer ju bara vara 2 månader ca då hon kommer hem till mig så jag får vänta en månad innan för just då blir den tiden mer lek och stoj för henne innan allvaret börjar.

Tror ni det är en bra plan för henne?

På återseende!


Svar: Jag har redan fört över alla till min externa hårddisk, men det är ju onödigt att ha så många foton som ligger och skräpar ;)

2010-08-06 | 13:13:51

Svar: Jaow, jag gör typ det samma - fast med min externa hårddisk istället. :)

2010-08-06 | 17:05:01

Du, valpkurs är nyttigt för alla oavsett kunskap ;D



Spännande med lilla Lissie! Vet hur det känns ju =) Du får ta ett kort på henne där hon står/sitter/ligger på samma ställe varje gång så man ser skillnanden =) så gjorde jag med Ben fast jag glömde bort det efter ett tag, haha. Istället tog jag "uppställningsbilder" först varje vecka sedan varje månad =)



Kram Johanna och Ben

2010-08-07 | 14:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo