Kände mig duktigt!

Hej!

Igår var min dag i full gång faktiskt, men trots det kändes det som om dagen gick extremt långsamt. Jag tvättade, diskade, dammsugade, torkade golven, var hundvakt och lagade mat. Och ändå kändes dagen extremt långsam. Inte nog med dem somnade jag kanske bara efter klockan 22.00 på kvällen så jag har sovit fram tills klockan sju idag (man vart ju väckt att gå ut med hunden!)
Inte nog med det så kände man sig väldigt duktigt då man gjort allt detta och ändå blir det en person här hemma i familjen sur för att man inte gått ut med soporna -.-

Det var ju inge roligt att höra direkt. Soporna kom ju efter att han gått hem också får man höra det där! Så jävla dåligt! Kändes som att när man väl anstränger sig finns det alltid något annat de kan skylla på!

Aja jag ringde om jobb med på Skottsundsbacken Äldreboende så jag ska ringa igen nästa vecka och kanske möjligtvis få en anställningsintervju. KANON!
Också ska man på möte med Miroi igen nästa måndag och på ondsagen där ringa till äldreboendet och sen på Söndag då ska man vara funktionär på hundutställning i Matfors. Ska stå i kiosken så ska du dit med din hund eller hejja på en kompis hund köp av mig då i kiosken xD


Jag oredigerad men var redo för Birsta City för någon vecka sen x)

På återseende!



Blev också tillfrågad att stå i kiosken men ska antagligen till sollefteå då så var tvungen att tacka nej:)

2010-08-19 | 16:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo