Hur det går!

Hej!

Tänkte bara berätta lite för er hur det gör för Lissie. Det går väldigt utmärkt och än jobbar vi på rumsrenheten och det blir lite bättre. Små kissolyckor här och var händer det men nu sticker jag ut med henne efter varje gång hon ätit, sovit och lekt.
Oftast dem ggr som hon kissar. Men en sak som hon har börjat med är att gnälla då hon kanske är kiss eller baksnödig. Måste säga att jag är stolt över henne för att det har gått så bra :)

Just nu kan hon sitt och håller på att lära sig vacker tass... det går inge bra xD
Vet inte riktigt hur man lär en hund det så vet ni får ni kommentera det!

Sen ska hon lära sig Ligg med och kanske andra viktiga saker. Som att gå på rätt sida av mig och inte överallt xD



På återseende!



Det du gör för att lära henne är att lyfta upp hennes högra tass, säga "vacker tass" eller vilket kommando du nu vill att hon ska lyfta upp tassen på. Sedan ger du henne en godis så kommer hon snart förknippa "vacker tass" med belöning.

Jag har lärt min katt sitt och tass så jag lovar att lilla Lissie kommer lära sig det med :)

2010-08-19 | 11:48:53

Gud vad fin liten sötis ^^

2010-08-19 | 18:52:59

du ska hålla fram din hand framför hennes ena tass den du vill att hon ska lyfta (håll handen på golvet) och i handen kan du ha en godis men knyt handen så hon inte kommer åt godisen. eftersom du har handen på golvet så är det lätt för hennes korta ben att nå handen. sen är det bara och vänta på att hon ska lägga sin tass på din hand men du ska inte säga något komando fören hon kan det.. om hon inte lägger sin tass på din hand och du har hållt handen där en liten stund då kan du dra handen framför henne på golvet som du ska leka med henne för då blir hon intresserad av handen å när hon lägger tassen på handen ska du bli super glad å ge henne godisen å berömma henne jätte mycket. det ska super kul å lägga sin tass på din hand.. (men kom ihåg sluta när hon gör det super bra inte då hon inte klarar det. för slutar du när hon inte har klarat det du vill så kommer hennes självförtroende bli sämmre.) hoppas att det var till någon hjälp. du behöver ju inte göra som ja har skrivit men det brukar vara lättast å göra så. det ska ALLTID vara roligt å lära sig nya saker.

2010-08-19 | 20:40:00

Åh vilken liten sötnos, kärlek till hundar alltså :)

Allt bra? =)

2010-08-19 | 20:50:29

hunden ser lika butter ut som jag gör

2010-08-19 | 21:11:31

gud vad söt:)

2010-08-19 | 21:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo