En vecka kvar!

Hej!

Idag är det exakt en vecka kvar innan min familj sticker ner till Gävle och kollar och hämtar hem Lissie. Tänka sig så det pirrar som sjutton i kroppen!
Längtar så mycket tills man får hålla sötnosen i famnen och mysa med henne.

Nämnde jag förresten att när jag var i Norge på våran näst sista campingplats att jag träffade på en Norsk kvinna som hade en Engelsk cocker spaniel? Hennes hund var en svart/vit tik som hete Fia och var så himlans söt. Championföräldrar hade hon med men kunde inte längre ställas ut på grund av någon olycka.
Denna kvinnan vart glad att jag kom fram och frågade och nästan ännu gladare då jag nämnde att jag hade en tingad och skulle hämta henne om 2 veckor (när jag var där så var det egentligen drygt 2 ½ vecka kvar!) så hon och jag stod där i 20 minuter och pratade om hundraserna och skillander.
Super trevlig kvinna det där!

Iaf har jag funderat senare på att göra en ny kategori som kommer heta: "Lissies utveckling" och jag tyckte det passade perfekt för då kan man ju se hur snabbt den lilla valpen växer och vad som sker runt henne. Nu kommer min blogg INTE bara handla om henne för andra saker kommer att förekomma med. För som sagt. Först blir det valplurs så då kommer jag ju skriva vad hon har lärt sig nytt och vidare.
Det låter väl låta som en bra idé?

På återseende!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo