Helg igen!

Hej Hej!

Nu är det äntligen skönt med helg. Iaf för mig. Har jobbat sex dagar denna veckan och är nu snart klar. Skall bara utfodra hästarna sen så är man klar för dagen.
Jag har inga andra sådana planer för helgen annars. Skall väl bara sitta hemma med min så kära dator och alla dem jag vill prata med. Har funderat även på att försöka skriva på en ny Oneshot Novell som jag har funderat på. Än ingen rubrik då jag oftast kommer på dem då jag skrivit klart.

Iaf blev jag väldigt glad då så många av er gillade min senaste oneshot novell "En liten björk står i mitten". Jag fick inte kommentarerna här på bloggen utan på andra ställen så jag håller mig hårt vid dem om vad ni ansåg om den. Det gör mig lyckig med för nu känner jag mig sugen på att skriva mer. Nog snart iaf.

Iaf nu måste jag få säga: "Tiden går fort då man har roligt" och det gör de ju med för de måste ni alla väl hålla med om? Jag sitter här nu hemma, på mitt rum, och tänker på hur jag haft det under mina två månader på Wolmsta hos Ulf Olhssom. För det första, då jag kom var jag blyg och visste inte mycket, var rädd för en del av hästarna (var ju länge sen jag höll på med hästar över huvudtaget) och fick alltid hålla på med de lite mer "snälla" hästarna.
Nu idag! Då tar jag hand om vilken häst som helst (har ju bara en som, jag inte hållit på med ännu) och jag bryr mig inte vilket som. Jag visar vem som betämmer och gör en del omöjliga och farliga saker som man inte skall göra x) Ops på dig Emma (a)

Fast dem sakerna behöver vi inte snacka om hoppas jag. Är ni nyfiken får ni kommentera (Hehe).
Förutom det så har jag bara fem dagar kvar av min praktik och har inte fått kört än. Jag hoppas till veckam att de kanske låter mig få köra The Black Boy eller Gideon Star ;)

Tja de var väl en del det där. Bara för att göra de trevligare. Bjuder jag på en söt bild <3


Tjing Tjing <3


Gud så söt häst!

2010-05-16 | 10:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo