Skämmer bort mig själv och katterna!

haha kan man väl säga att man gör xD
Var till Birsta City idag med mamma och Philip för att handla kläder till Philip. För honom vart de två stycken Adiddas mjukisbyxor och sen en fin Nike kofta till. Grå och svart var allting.
vad köpte man till sig själv då? En McFlurry, 10 kr dricka och Ögonfran/brynfärgning xD

Jo jag måste färga dem för de är ju praktiskt taget OSYNLIGA! Man ser dem inte så man kan ju ta mig nästan som en cancer brud med brunett peruk :s Okey nej kanske inte så skoja bara med er ;)
hehe men de syns inte, de är där men man ser dem inte så därför vart att jag köpte en sådan. Kostade ju typ 90 spänn men då skall de hålla i 40 dagar. om inte skall jag lämna igen skiten!

Hehe på tal om till katterna så får de först DYR mat, Pro Plan som kostar 189 kr påsen som då innehåller 1.5 kilo torrkulor mat. Sen kostar jag på dem försäkringar, vaccinationer och sen annat som skall vara bra för dem. De var inte nog alls, för nu har vi pratat om att ge dem en till klösis bräda och jag hittade en som var på 89 cm hög xD Kostade ju bara 439 kr på Ica Maxi Stormarknad.
Kan säga att Selina gillar den redan då hon också var den som invigde den först med att vässa klorna. Aca... nja hon är faktiskt rädd för den xD

Gulligt va ;) Och inga bilder denna gång heller. Skall lämna in min dator nästa vecka så hoppas jag på bilder då. Lovar er de OCH mig själv.

Kram på er <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo