Shoppa och lana

Jag försöker skriva så ofta jag kan. Men igår då jag skulle skriva så vart de andra planer också saker som jag skulle skriva in här.
de var bara så att min bror och en kompis till honom har lanat två dagar i rad så nu sitter man här och kan bara sitta under dagarna för sen kommer de sitta resten av kvällen till nästa dag så NU på morgonen passar jag på att skriva innan jag skall göra andra saker.

I förgår, då de började lana, så började mamma och jag möblera om i vardagsrummet, pappa ville att vi skulle göra de. Så ända till klockan halv nio höll vi på och under den tiden kan jag berätta vad för klantigt jag gjorde. haha de stänkte humor över de xD
Men till saken. Mamma och jag höll på att plocka ner en palm och en kaktur från de gröna skåpet som vi har där i vardagsrummet och medan mamma flyttade på sin Palm, så flyttade jag på kaktusen (den var tung xD). Hehe de roligaste kommer nu: Jag lyfte ner den så jag höll den gämns med huvudet, men de jag INTE visste om var visst att alla kaktusspröten låg överallt där uppe så jag drog först ner en ljusstake för att sen riva ner en ljuskrona (man har helt enkelt värmejus i den), jag försökte rädda den men foten, misslyckades den gick sönder xD  ja och sen är man ju så smart att vika på tallriken, som kaktusen stod på: PANG så for den i golvet och krukan sprängdes i luften tillsammans med allt gjord som flög omkring på hela golvet.
Jag stod där helt paralyserad och visste inte vad kag skulle göra. Tallriken höll jag ett hårt tag om.
-"Vad gör du?" Säger mamma
-"Eh..." svarade jag för jag hade ju inge svar på tal xD
Gustav och hans kompis lanar från andra sidan rummet så han rycker upp dörren och kollar på oss, speciellt mig då jag håller i tallriken xD
-"Vad fan håller ni på med?"
-"Eh, ingenting alls här finns inget att se" svarar jag med en road och tillgjord bäbis röst XD Haha dagens roligaste händelse. Tråkigaste med för den där kaktusen köpte vi till pappa då Gustav fortfarande låg i barnvagn xD. haha jag var 4 år då ;)

Haha nog om denhändelsen. Dock vart vi klara men varken mamma eller jag gillade möbleringen så nu någon gång i veckan skall vi göra en annan sak med vardagsrummet som kanske kommer bli något bättre. Men tills dess får de se ut som de gör.
Vi avslutade kvällen tillsammans med att dippa grönsaker och kolla på Hyrfilmen Indiana Jones och Dödskallekristallen. Jag har sett den förut och tycker den är väldigt bra. mamma gillade den inte då hon tycker de äldre filmerna med honom var mkt bättre. Men dagen ungdommart är som de är ;)

Iaf igår så var vi till birsta och shoppade Jag, mamma, Linda och Philip. Vi hade de väldigt trevligt så fgörst går vi omkring och kollar efter en jacka åt Philip. Vi finner fantastiskt snygga jackor till honom som vi avvacktade med att se på. Tills vidare fick han vantar, kalsonger m.m.
Innan vi stack på Ö&B så hittade vi en ny resturang som de har öppnat: Tacobar Så vi åt våran Lunch där. Mamma och Linda tog en Taco Enshilladas och jag tog en Taco Tallrik. Dert var gott. Speciellt Chiliost dippen som jag fick till. Så TacoBar, om ni hittar en, kan jag rekomendera direkt :)
jao sen kom vi till höjdpukten av alla de som slår hela Birsta! Vi åkte till Skopunkten och testade skor. Och för mina 500 kr jag fick av farmor köpte jag två par skor för 448.50 kr och hade då också 50 % på ena paret.
Och de går visst inte att ladda in nå bilder så jag hänvisar er till Bilddagboken.se och söker på namnet: Jahas och datum 27/10-09. Där finner ni allting jag shoppade :)

Haha nu har jag skrivit massor för mina tre dagar.
Idag vet jag inte vad jag skall göra. kanske ta mera höstbilder som man kan kanske beställa efter. men just nu skall jag äta fruskot, borsta tänderna och vidare sen Duscha. Vill ni mig något så är de bara att sms ;)
Har gratis sms så (a)

Kram på er <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo