Regn, blåst... och ingen fotografering!

ne de vart ju ingenting alls nu.
Siter här återigen, och suckar över att mina planer sprack.
De började regna igår då vi började närma oss hem från Birsta City. Klockan var väl då 18.56. Så när vi väl var i Bredans, eller om de nu var Svartvik, klockan 19.00 så¨började regnet vara ösa ner.
Så ända sen igår, till nu idag har de regnat. Suck!

Mina planer sprack. Skulle gå Elijo spåret vid Dammen och fotografera hösten alla så vackra och fina färger. Men som de ser ut som nu kommer de inte bli någonting sådant nu. Åter igen Suck!
Iaf så har jag hunnit kliva upp, bråka med mina föräldrar, ätit frukost, middag (blä >.<) och sen städat min fina bokhylla men så väldigt rangliga xD
ja de behövdes, damma med så nu luktar de gått och är återigen vackert och fint. Jo man möblerade ju om lite mer igår strax efter att man kom hem. Så nu är de JÄTTE mkt plats på golvet.

Också har Aca helt plötsligt gillat deras nya klös. Hon sov i den lilla runda bonaden då jag klev upp idag så de var så gulligt att se på. Inte heller hann de bli något "Ögonblicksfotografering" då min Nikon låg på soffan. Jag hann bara mer än ta av mig täcktet och sträcka på mig så var de båda framme, på knät, och tiggde mat ;)

Jao de var min tråkiga dag än så länge bara för att de regnar.
Hoppas eran vart bättre ^^
Kram <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo