Fredagsmys

haha hej läsare!
Ja jag sitter här och skrattar för man nyss läst en rolig, kort komedi serie på Fokis blogg xD
haha den var bra så hittar du den förstår du vad den handlar om.

Sitter här på Gustavs rum men Gustav bakom sig i sin säng och med en sovande Aca på hans knän. Selina? Hon ligger bredvid mig på den svarta, roterande data stolen. En av hennes favoritplatser så ja där sover hon.

Skall tala om vad jag har gjort idag. Jo från klockan 12.00 så har man städat på HELA bänken i köket och de vart så fint så <3 Skimrande liksom. Slutade städa 15.00 då de var klart alltihop (men bänken är ju så lång xD) efter de åkte man ner till farmor med hönsmaten (rester) som de fick och de alla 10 vart så glada. Farmor med vart väldigt glad att se mig så hon bjöd på kaffe, smörgåsar med Goudaost och Gl.F. Morotskaka som visst min kusin har gjort och den var väldigt god.. godare och fastade än den jag gjorde i Söndags -.-

Hehe får be om receptet! Jag är lite trött men de är för att man vänt tillbaka på fygnet så man kanske lägger sig nu 23-00-00.00 tiden och kliver upp 09.00 (orka sitta vid datorn så tidigt!).

Skulle tala om att igår då jag stod inne på mitt rum och tittade ut genom mitt fönster (en vana) så såg jag något på övergånstället vid ica. Jag kunde inte förstå var de var och zomade jag in med kameran så såh jag ju ingenting. Jag visade mamma med och vi båda kollade och försökte komma på vad de kunde vara. Moder mon trodde de var en kråka iaf. Haha jag trodde de var en onormalt stor ekorre ;)
Iaf så sa mamma att vi skulle gå ut och kolla de, vi kunde ju då me dlika gärna slänga soporna!
Men då vi kom ut och närmade oss sakta så såg vi då vi kom närmare att de var en katt!! En svart/vit katt som sätt där och åt på någontin?
Iaf så försökte jag locka mig till den men den var så himla skygg att den flydde snabbt med svansen mellan benen. De som låg på övergångstället var iaf en mosad fågel xD

Fick veta av pappa idag då han kom hem från jobbet att de var en lös katt som sprang omkring i Kvissleby. Pappa hade sett den förut. Under dagarna vet vi inte vart den håller till men den verkar visst tycka om att sitta inne u buskarna vid systemet.
Åja så lär man iaf inte få tag i den om den är lös för, jag måste ha gått minst 50 meter bakom dem och tog jag ett steg närmare flydde den snabbt. Synd på en sådan fin katt. Såg ut att vara i Selinas ålder (9 månader) för storleken sa det samma.

hehe nu vet ni lite grann så ;)
Ne vet ni vad? Nu skall jag poppa popcorn, sätta mig på rummet, läsa serier och lyssna på Mix Megapol ;P
Tack för att ni orkar läsa!
Kram <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo