Börjar på nytt...

Kapitel.
Nu börjar jag med andra kapitlet och så sent som igår då jag la mig ner för att sova så kom jag på att ändra den lite grann och då kan de enkelt ske att titeln på boken ändras med men till vadå vet jag inte rikitgt än.
Ja men de är iaf spännande att se att de flyter på trots min totala fantasibrist så jag skriver på känn och hoppas de blir bra.
Dock är jag besviken på att ingen  orkat läsa mitt arbete som jag gör ^-^''
Ja prologen kommer nmog ändras också då de sker ändrigar i skivandet. Nutids skrivandet kommer jag fortsätta med då de var en helt ny upptäckt som var riktigt spännande att skriva.

Hehe ni kanske undrar hur jag har haft de hos farmor?
Jo jag hade de väldigt bra och det var mysigt, men väldigt ensamt. Jag hade hand om farmors hund, katt och 10 höns. Plus de alla vilda fåglarna utanför som de med behöver mat.
Jag har lekt med Jezie, gosat med Jezie (farmors hund om ni undrar), gosat med farmors katt Sussie och gett hönsen all den mat de skall ha. De får njämligen värpfoder, korn och vanlig husmanskost som också är rester. Och ja de får äggskal med. Man kan dem de men då får man tänka på att NOGA krossa sönder äggskalen. Gör man inte de utan ger dem hela finns de en risk att de pickar sönder äggen de lägger själv. Där fick ni ett tips hönsägare ;P

Ja under en dag så hängde jag ut 3 stycken talgbollar till de vilda fåglarna åt farmor för de hade helt slut på de och solrosfrön. Iaf så kom de en idiot till Nötskrika ditt och den jäveln åt upp två talgbollar. När de bara var en kvar och den kom tillbaka sprang jag ut med soppkvasten och jagade bort den förbannade fågeln xD Haha tur att ingen såg mig (a) (hoppas vi då).


Ja sen har man promenart runt hamnen med Jezie för att hon skulle få röra på de små korta benen. Sen vandrade man ut själv för att fotografera Junibosand och de var då jag såg den, då jag var på Storpiren för att fotografera.
En fisk, nära stenstranden. Jag visste inte om den levde men nog rörde den på sjärtfenan alltid. Men de kunde ha vart undersvalvågorna också så jag vart väldigt osäker och kastade ditt småsten på den. Flyttade på sig gjorde den inte så jag såg att jag kunde gå närmare. Smsade med Sandra och Jenna då så jag skrev om fisken.
Jag kom nrämare, drygt två meter ifrån den och de var så vidrigt att se på den.
var precis som om den vart med  slagsmål och de enorma köttsåren hade läkt samman. Såg också näst ut som bölder.
Vidrigt >_<
jag försökte fotografera med mobilen men de vart inga bra bilder så jag skyndade mig att hämta min Nikon och fick någolunda bra bilder på den. Iaf så kastade jag en sten på den och då han rörde på sig och simmade bort höll jag på dö xD haha fan så man skrek. De var kul, men döda den och göra slut på dens lidande hann jag inte då den jäveln var snabb.
En lax på minst 1 meter var det. Och INGEN gädda var de för de ser inte ut så xD


Ja men sen åkte man hem igår runt 18.00 tiden så under tiden, innan vi åkte, drack vi kaffe och åt mina kakor som jag ställde mig och bakade klockan 10.00 på morgonen ;)
Asgoda var de :D

Ne de var väl allt antar jag ^^
Kram på er <3


TÄVLING PÅ BLOGGEN - vinn en urcool header & kodning gjord av mig :) Senaste inlägget

Otroligt enkelt att delta!

Kolla bara www.yarafk.tk

Kram, Yara FK.

2009-10-22 | 15:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo