Snart Onsdag...

... Och då skall Linda och jag bege oss till stan för att ta en rundtur och se vad de finns mer att köpa julklappar till folket man bor med och sen kanske en och en annan person. Ja också skall vi köpa gymkort på Friskus&Svettis.


Jätte irriterande för de känns som om då alla andra går ner i vikt så går man själv upp (haha super kul Emma), men både Linda och jag känner så där så därför skall vi börja träna redan nästa vecka. Träna varje gång Linda är Ledig är de bestämt så man får hoppas att de blir träning för jag vill väldigt gärna komma igång med den.
Skönt skall de bli med att få arbeta så de svettas om en.

Och nu är de bara 3 dagar kvar till premiären av New Moon och de kommer bli så spännande :D har sett tre klipp från filmen inne på Twilightsweden.se (sorry, kunde inte låta bli) så nu känner man sig extra nervig inför filmen.
Och jag har inte hämtat ut biljetterna ännu >_< FY PÅ MIG!
Ingen fara jag skall hämta ut dem i morgon. Mamma är ju ledig så kortet får hon bane mig ge de till mig så vi kan få våra biljetter i tid så vi slipper alla köer.
Och innan blir de mat ute så då har jag bestämt att vi skall äta på Dragon house de har deras buffé öppen hela dagarna tills de stänger, de har inte Saigon Palace de stänger deras buffé klockan 17.00 och de är ju billigare att äta buffé än beställa mat ^^
Fast nu när jag kollar deras hemsida har de tagit bort den där buffén >_< åh vad de suger rejällt nu alltså att heta EMMA!

Jag återkommer ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo