Snabbt och kortfattat

Jag följde med till Stugesjön på Torsdagsmorgonen.
Fotografradera runt Stugusjön med Faster så de vart bra många fina bilder. De bilderna kommer komma sen så ni alla får se dem.
Vi åker hem, kör nästan på ett rådjus som beslutar sig att springa över vägen i ren panik då vi kommer. Vi handlar så vi har mat och så hemma.
Väl hemma hos farmor får Sussie mat, vi sätter fyr på eldstaden och jag äter godis framför The Simpson.

Fredag så ser jag på filmer, Två stycken. Inspelad serier och filmer från Disney Channel och Den otroliga vandringen 2. Efter de så tar jag en promenad med kameran så jag går igenom myrstigen (skönt att de sover nu >_<) ioch beslutar sen att gå till kallön. De tar mig ungefär en 30 minuter att gå dit så sen kommer också mamma och hämtar mig för att få med sig en batteriladdare hem. Jag hade visst helt plötsligt två stycken hos farmor istället för en.
Får skjuts tillbaka så jag kan fortsätta där jag slutade. Stöter på ett rådjur som var alldeles för långt borta för att ge bra bilder.
Jag går hem, måste de innan de blir mörkt. Så då lyssnar man på låtar från mobilen och går där och sjunger högt för sig själv. Roligt ^^
Fredrika kommer sen på kvällen och då får man ju sällskap för resten av helgen.

Lördag så ser vi på en massa filmer och är ute och går en massa promenader på hällorna och gener genom skogen. Jo baka gjorde vi också så de vart kanelbullar och äppel/blåbärpaj.

Söndag så skall farmor komma hem men hon kom inte först halv sju skulle jag tro eller sju tiden så då hon väl kom så hjälpte jag henne med att packa upp ica kassen så var tung för min söta lilla farmor.
Hade ringt min pappa med så han kom ungefär en kvart efter dem så då var de att åka hem.
Givetvis fick jag lön för mödan också. Trots att hon är pensionär och att man säger att man inte vill ha pengar får man de iaf. Denna gången fick jag 1000 kr för att ha passat alla hennes djur.

Om ni som undrar vad för djur hon har så är de 10 värphöns, fyra bruna och sex vita, en Shi-Tzu och en ren rasig norsk skogkatt som också för den delen är en Skeppskatt och den absolut mysigaste skeppskatten som finns <3

Ja de var kortfattat om allt (skrev mer sist tills jag kom åt en knapp som stängde ner internet och hälften av allt jag skrev försvann så därför blir de kortfattat och snabbt.)

Jao mer kommer väl senare. Bilder är nog något som ni vill se sen ;)

Bye bye <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo