Fars Dag!

Hej ni karar därute som nu läser detta!

Jag hoppas era fruar, barn, barnbarn eller vad ni har där ute har kommit ihåg att de är Fars dag idag. Om inte så kan skicka en gäng massa hjärtan till er och hoppas ni i alla fall får en bra dag.

Min far därimot har fått en förväntans full bra dag på sin Fars dag. Mina bröder och syster har hittat på mkt roligt till honom. Ja mamma med (haha mina bröder hjälper kanske inte så mkt mer än bara sitter där och ler glatt ;))
Men vad fick han då? :o Antar jag att ni tänker. De finns inga bilder på de ännu. Fast de kan ju komma :P
Men nu får ni veta.
Av mamma: Chokladkulor från Lindtmejeriet och Shampoo.
Av Linda: Skumtomtar (Han ÄLSKAR skumtomtar), ett vackert kort med en grå gossenallebjörn som håller om ett hjärta och sen ett örngott med texten: "Världens bästa pappa"
Av mig: Fick han dushkräm och parfym från Axe. En förbaskat god doft så jag valde rätt för pappa gillade doften med ;) Så skall karar dofta xD

Ja för övrigt har farsdag vart bra. Syrran och jag har hjälpt pappa med att laga maten och vad som serverades var: Köttsoppa till förrätt och varmrätt Crêps med skink och skaldjursfyllning. De var kanon gott ;)
Till efterrätt var de: En tårta från Almando och självklart nymalet, hemkokt kaffe och självklart Gl. F. Chokladkakor och Icke Gl.F. Browniekakor för de andra ;)

Tror också att pappa var väldigt nöjd med dagen och de är vi med.
Jag hoppas era män och farsor vart glada de med xD
Haha!

Bye bye <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo