Bojkottar boken!

Jo jag bojkottar den för jag kommer aldrig hinna blir klar eller har lust att bli klar med den. Trots mina idéer för den så kommer de aldrig komma igen så därför kommer jag framöver skriva in noveller som ni kan läsa istället. De är korta och jag skall hålla dem på minst två A4 och inte mer.

Men annars så sitter man hemma om dagarna. Kollar runt om jobb. Ica vill jag jobba på så där ger jag inte upp. Jag har kommit tillbaka till mina vanliga matvanor igen men dock är de fortfarande väldigt lite jag äter men de tillräckligt för att jag skall bli mätt.

Åh så skall man väl snart skriva önskelista till tomten med :O Han i de storavita skägget och röda rocken måste nog undra vart Emmas tomtelista tagit vägen för den ligger inte översti hägen ännu (man skall ju ha företräde (a)). Jo första på listan är PENGAR! Haha skall ju köpa mitt objekt så får jag pengar så köper jag min egen julklapp för dem. Jo sen vill jag ju supergärna ha Sex and the City sesongerna. Älskar den serien så den är ett måste att ha i julklapp så jag önskar mig sen inte så mer :O
Liten passande lista. Nu får tomten inte alls så fullt upp med att ge mig de jag vill ha. Och får jag de jag inte vill ha kan jag iaf pistolhota honom med en vattenpistol *skratt*

Nene nu är de True Blood om en timme och de skall jag se.

Sug på er ;)


Hej!



Fin blogg du har. Tack för stöd idag också... men jag är så nyfiken och undrar om du vill tala om för mig var "ryktet" spred sig. Stallet.se tog ju bort alla bilder... spred sig detta på något annat sätt? Jag har fått jättemånga mejl och hälsningar idag.



Bara nyfiken...



//Ola ([email protected]) eller skriv på min blogg i kommentarrutan.

2009-11-11 | 23:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo