Bakdag!

Idag tar man sig itu med att baka kakor och muffins.
Det är ju så att redan från och med i morgon Fredag 27/11 - 09 så är de 1 vecka kvar till min bror blir 17  år gammal och då är de ju så att jag åker till Stockholm för att träffa Simone för att sen också ta en vända på krogen, möta Bowlinghallen och sen åter igen se den superbra och nya filmen New Moon.

Man passar ju då också på att köpa julklappar då man är där nere, julklappar och födelsedags present. Jag frågade Gustav vad han ville ha och de var ett skärp. Jag skall då se om jag hittar ett som han vill ha och som han kommer använda. Svart, läder skärp med vanligt sådant där silvrig/brons spänne eller kanske någoit annat snyggt spänne som inte får vara dödskalle eller annat strunt. Iaf får vi se om jag finner något.
Om inte får jag väl kanske ringa och fråga barnet vad de är han egentligen vill ha då istället då man inte finner något som är tjockt nog.

Nej nu skall jag baka och de som skall bakas här hemma är: Kolakakor, Hallongrottor och Blåbärsmuffins med sting av mörk choklad och mandelflarn.

Ni får ha det bra. Skall se om jag senare får in Del 2 av novellen ;)

Bye bye <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo