Resan till Stockholm! Del 4 Sista delen

Jaha, dagen då man skall hem, ush för det.
Man vacknade med baksmälla iaf xD Jag rokade inte ta någon värktablett för då skulle jag väl spy så vi valde att inte äta frukost (de var ju slut xD) så då kunde vi äta på McDonalds istället på T centralen.
Klockan 07.00 soeg vi upp och jag tror vi kom iväg 08.00 och var framme där på T centralen med.

McDonalds hade något konstigt med att man inte kunde beställa hamburgare först vid tio tiden men då skulle ju de vara försent så då fick vi äta på BurgerKing istället. Inte lika gott som Donken, men de dög om man var hungrig.
Sen sorgligt nog, skilldes vi åt, men lovade varandra att vecka 9 och då hon tar studenten så skall vi träffas åter igen <3

Hemresan för mig var trög, nu åkte man 6 timmar och stannade i Tönnebro för att få i sig mat. Jag fick inte i mig annat än mer än halva jätte chokladbollen och en kopp med varm choklad. Läste ut Häxmästaren och somnade inte först då man kom till Hudik. Då jag kom till Njurundabommen så vacknade jag illa snabbt och ringde pappa och sa att han kunde åka nu för att hämta mig i Sundsvall.

De har vart en otrolig resa och så lovande att detta kommer Simone och jag göra om flera ggr.

Nästa gång vi träffas Vecka 9 så firar vi ju 7 år som vänner <3 värt då att göra en tårta!

Hoppas ni gillade läsningen om min resa till Stockholm, haha tur de att jag kortade ner hur allting låg till för att skriva allt vi gjorde, skulle jag inte ha orkat ;)

Bye bye på er <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo