Resan till Stockholm! Del 3

Den här dagen så hade Simone, innan, bestämt att vi skulle ta oss till St. Ericsgatan för att träffa på en av kattungarna från A kullen. Atos, eller Charlie som var hans namn nu, skulle vi träffa och se. Tror de eller ej men de var vekrligen kärlek vid första ögonkastet då man såg honom. En sådan söt kille går bara inte att finna.
Jag vet inte hur länge vi var där men på både Te och kaffe vart vi bjuden på så vi var där ett tag.

Efter de gick vi och handlade mat, för vi skulle göra maten hemma. Det vart Kyckling filér, kroketter och kryddig bearnésås. Gott var det, men skyldig är man, orkade bara en halv kyckling ^^''
Sen gjorde vi oss iordning för krogen för vi hade visst en krog på St. Ericsgatan som en annan pub sa att de skulle ha 18 års gräns. De hade 20, men bara för att Simone var med mig (a) så kom vi in iaf ^^

Det första vi drack var en Xcider Cactus/lime. 39 kr för den.
Sen vart d Vanila Sky för 79 kr,
Tequila för 42 kr (3cl) och sist vart de en Jäger/redbull, men den drack vi till häften och bytte sen, hon hade beställt en söt annanasdrink. Klockan var nog efter tolv då vi valde att gå hem, onyktra och väldigt fnittriga.
Ja just de vi drack ett glas vatten var innan vi gick hem (observera att Simone inte dricker vatten. Hon drack upp glaset förre mig xD)

Hemma så är vi så trötta att vi somnar direkt på kuddarna. Dumt att festa dagen innan man skall hem xD



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo