Resan till Stockholm! Del 1

Nu undrar ni säkert vad jag har haft för mig under min tid i Stcokholm och givetvis skall jag berätta det här och nu. Och för att göra det enkelt så skall jag INTE skriva in allting med en gång utan skriver ett för varje dag :)
Enklast så (så de inte blir den gången då man stack med Silja Line)

Första dagen så ringer iaf min klockan kvart över sex på morgonen för jag skall visst hinna med en buss som går... ja när gick den? Klockan 08.00 på morgonen skulle den visst gå.
Så det var en 4 ½ resa framför mig. Kul! Inte!
Iaf så gick resan snabbt för jag börjhade då läsa Häxmästaren nummer 9 och innan jag ens var framme så hade jag läst ut hela boken, den andra boken låg ju u bussen bagageutrymme i min väska där nere så jag kom ju inte åt nummer tio xD
Väldig besvikelse var det. Så 1 ½ timme hade jag kvar var bokien utläst. Jag smaskade då på Godispåsen jag hade med mig och drack lite Fruktsoda. Mumisgt.

När jag kom fram så satt jag mig LÄÄÄNGST bort i hela Tcentralen vid McDonalds för att vänta på Simone (jag åt ingenting där, pinsamt ju >_<). De tog inte en lång stund så under tiden läste jag vidare på Häxmästaren nummer tio i väntan på Simones ankomst.
Och jag tror jag aldrig vart så glad att se henne då vi väl träffades. Sist sågs vi ju bara 15-20 minuter så nu skulle vi vara en HEL HELG med varandra :D
Vi satt där en stund så hon fick andas ut, sen skyndade vi oss iväg för att köpa ett tunnelbane kort åt mig. Äntligen kunde vi bege oss då till ett ställe som hete Svedmyra. Där skulle vi bo under hela helgen tillsammans. Oj så vi pratade. VI hade så mycket att snacka om så det var hur roligt som helst.

Tills man kommer hem tills hennes mammas barndomsvän och är JÄTTE hungriga. Hon hade ingen mat så vi stack till centrum för att äta. Ingen av oss ville äta på McDonalds, men tills slut vart det de iaf då vi var så hungriga och hittade inget bra ställe där vi båda kunde äta. Iaf så satt vi där ett tag och åt i lugn och ro innan vi begav oss hem igen.
Innan handlade vi frukost för helgen. Komiskt, jag köpte smörgåsrån och en dricka till oss och hon köpte de hon skulle ha. Roliga var att sista dagen så kollade jag båda kvittona och då hade vi handlat för exakt samma summa, som var 31.50 kr xD
Så nu finns det bildbevis på det ;)
Sen lade vi oss ne för att sova för nu skulle den roliga helgen ta sin början.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo