Birsta City, Dags för P-piller och Halsont!

Hej hej!

det gör förbaskat ont i halsen idag på mig. Tror jag åkt på denna halsont sen igår då man valde att gå ut bara i mössa trots att de var närmare minus grader ute. Jag skäms lite på mig lite där.

Man skall trots allt till Birsta City idag igen för man har saker som måste göras. Jo har två julklappar klar sen är man färdig :) Det känns skönt. Allt som är kvar nu här hemma är julbaket.
Och det har bestämt att bli Lussebullar, pepparkakor, Mozartkulor och Snickers. Smaskens säger jag bara. Och kanske, bara kanske skall de bli Risknäck med. Det gör man tillsammans med knäcken man skall göra, men helst gör man den nå dagar innan. Den måste få ligga i frysen och "frysa" lite xD
Haha jätte roligt Emma (a)

Också är det dags för P-piller. Beställde från Berguvens Veterinärmottagning. De hade P-pillrerna så mycket billigare än vad Sundsvalls Veterinärklinik hade så nu har man beställt hem en förpakning på 100 stycken och sen ett extra recept utifall den första skulle hinna gå ut, inom ett år. Perfekt pris med på 280 kr. JO det är ett bra pris. De i Sundsvall skulle ha 350 kr för ett resept på 100 tabletter och de tycker jag är asdyrt om man inte har jobb.

Men trots det så skall hon bara äta detta i 4 månader drygt, för sen skall hon få paras sig med en hanne. Har två stycken möjliga så vi får se vilka det blir.

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo