Bio idag!

Hej Hej!

Nu var de ett tag sen jag skrev och de har sin orsaker till varför. Jo man har legat hemma och vart sjuk i nästan 39 graders feber. Men från igår till idag mår jag så förbaskat bra man bara kan må. Känns skönt att skriva i bloggen.

För er som undrar så köpte jag mina slalom skidor, pjäxor, bindningarna och stavarna redan igår. Mern stavarna var lite för långa så jag skall hämta dem i morgon sammtidigt som pappa följer med för att köpa kattmat för nu börjar de krisa sig hos dem. Men jag tror de klarar sig till i morgon vid Lunchtid.
Jag kan inte säga annat att jag är så nöjd med köpet på 3.300 kr. Skall testa alltsammans nu till veckan för de känns som om de måste invigas i backen.

Idag så har man städat med brodern min och de vart fint. Både dammsugas, torkat golven och städat den stora toaletten (den lilla såg så bra ut ;)). Tror vi hade extremt roligt att städa bort under badkaret och i avloppet där *skrattar* haha det var nog de roligaste. Min bror sitter där med syrgasmask och handskar, jag sitter där med dushslangen och utan allt det där och skrattar då han skriker ut att de är så jävla äckligt xD
-"Emma, du får 500 kronor och du slickar på det här" skrattar han med handen full av damm och hår xD Vill inte veta vad som fanns i den där högen men måste säga de såg lite äckligt ut, men roligt hade vi båda två.
Hela köket är klart. Allt vi behöver nu är en ommöblering i vardsagsrummet för julgranen sen skall väl julstöket nästan vara över. Förutom baket som fortfarande består av: Snikers, Lussebullar och pepparkakor.

Och idag mina kära läsare, är det ju premiären av Avatar så den skall jag se tillsammans med Steve. Det kommer bli så kul för jag har vart så exalterad i en hel vecka bara för att få se filmen, dessutom har veckan gått så otroligt segt. Men nu, exakt klockan 21.00, kommer man sitta i biosalens bästa platser och se på Avatar som känns som om de kommer vara tidernas bästa FantasyAcion.



Tjing Tjing på er ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo