Bara sitta hemma!

Hej Hej!


Att bara sitta hemma tar på sina krafter. Man sitter här, lyssnar på Poker Face med Lady Gaga. Jag har inget att göra. Men trots det så är det bra ibland (jag vill ju ha jobb!!!).

För er som undrar hur de går så går de väldigt uselt. Ingen från Ica eller BD Fisk har ringt ännu och här går man och söker depserat efter jobb som egentligen finns för en. Allt handlar om utbildning och allting annats. De är så drygt att behöva sitta här och se på om allt som skall ha erfarenhet och utbildning i si och så många år.
Man känner sig handikappad xD

Fast de är väl nog bäst att plugga då, men då blir det hellre inte först till hösten, för jag funderar på att tidigt i år söka sommarjobb på Hemtjänsten här i Kvissleby. Svårt att tro de tar in någon som inte har bil men man får hålla tummarna och bara hoppas på de bästa.

Jo till er som läser mina blogg lite nu och då. Hur länkar man ex Youtube klipp eller musik? Skulle vilja lära mig det så de inte blir allt för tråkigt på bloggen :)
Vet du så kommentera med en gång, du måste ha en blogg.se för att kunna hjälpa för, eller om de kanske fungerar sen vilket fall men nu vet ni det.
help me!

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo